2019, het jaar van de verandering

08 Nov 2019

Ons gebouw, ons adres, onze naam… We nemen een nieuwe start!

Corbeo

Zelfde bedrijf, andere naam

Om een onderscheid te maken tussen wat we doen als bedrijf en de merken die we in de markt zetten, verandert de overkoepelende bedrijfsnaam vanaf heden naar Corbeo. Onze bedrijfsstructuur en -werking blijven dezelfde, al communiceren we vanuit Corbeo. We zetten hiermee onze transitie naar producent extra in de verf.

Ledent blijft het vertrouwde retailmerk

Corbeo is producent en verdeler van het Ledent-merk. De alom bekende Ledent-vos waarmee alles startte, blijft het logo en het merk voor ons retailassortiment. Ledent is en blijft uw specialist in touw met een diep assortiment, uitgebreid met kettingen, staaldraad, accessoires, lading zekeren en rolluikmateriaal. Visueel in de winkel verandert er niets.

Nieuwbouw

Poldergotestraat 22 – BE-9240 Zele

Onze nieuwbouw centraliseert onze kantoren, voorraad en productie. Met een forse uitbreiding van de productieruimte is er plaats voor nieuwe machines en kunnen we verder inzetten op onze lokale productie. Het gebouw voldoet aan alle moderne vereisten voor een efficiënte werking en een duurzame toekomst. Zo krijgt het gebouw het ‘bijna energie neutraal’-label en wordt er geïnvesteerd in voldoende zonnepanelen om voor onze eigen productie zelfvoorzienend te zijn. Laadkades en een grotere logistieke ruimte zorgen voor een efficiënte verwerking van de goederen. De ligging vlak bij de E17 zorgt voor een vlotte bereikbaarheid (Afrit 12 Lokeren/Zele).

Posted by: corbeo