En de winnaar is…

21 Jun 2018

Iedere derde donderdag van april is het secretaressedag of Dag van de medewerker en Unizo koppelde hieraan een leuke wedstrijd.

Functies evolueren en teams werken steeds anders. Secretaresse dag evolueert dan ook naar Dag van de medewerker. De Dag van de medewerker is een initiatief van Unizo en wil op een positieve manier talenten binnen een onderneming in de aandacht brengen en bedanken. Aan deze dag was dit jaar een wedstrijd gekoppeld: werkgevers die een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie opzetten maken kans op een afterwork met foodtruck voor het hele bedrijf. Het volledige Unizo-artikel lees je hier.

Ledent kwam als nationale winnaar naar boven. De acties die onze werkgever opzet om ons als medewerkers te verbinden, springen in het oog. Elk jaar verrast onze personeelsverantwoordelijke ons met een originele activiteit: een kookworkshop, een familie- en vriendendag, een initiatieles samba muziek maken, …. Ook tussendoor nemen we samen initiatieven om gemotiveerd, gepassioneerd en enthousiast verbonden te blijven door leuke uitstapjes, gezellige momenten, een afterwork drink, ….

Bedankt Unizo! Bedankt Ledent!

Posted by: corbeo