Kom je ons ook een bezoekje brengen op onze beurzen?

24 Jan 2024

Kom langs en ontdek onze producten en bedrijfsfilosofie op één van onze beurzen, elk specifiek gericht op een bepaalde sector.

Internationale Eisenwarenmesse Köln | 03.-06.03.2024

Dé toonaangevende internationale vakbeurs voor alles wat met doe-het-zelf te maken heeft, daar kunnen wij niet ontbreken. In de Benelux retail is Corbeo marktleider met zijn merk Ledent dat een touwassortiment biedt met de breedste keuze die op de markt te vinden is. Met het merk Snuro mikt Corbeo op internationale DHZ-retailers die een kwalitatief en goed roterend touwassortiment willen aanbieden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Breng ons een bezoekje in hal 11.1, stand E059 en maak kennis met Snuro. Ons aanbod omvat natuurlijke en synthetische touwen, kettingen, staaldraden en accessoires, maar met de nadruk op producten met een hoog rendement. Wij helpen retailers zorgeloos dit technisch assortiment aan te bieden. Onze bedrijfsvisie brengen wij over in onze retailmerken. Zo is Snuro een duurzame productlijn met respect voor kwaliteit en normen. De verpakking bijv. gebeurt met zo min mogelijk plastic. De productinformatie is beschikbaar in 7 talen. Hierdoor kan een grote geografische regio van dezelfde artikelen worden voorzien.

HortiContact Gorinchem | 05.-07.03.2024

Is jouw glastuinbouwbedrijf klaar voor de toekomst? Ontdek het samen met ons in Gorinchem op HortiContact! Kom langs op stand D129 en maak kennis met Hortiray, ons composteerbaar én biologisch afbreekbaar horticultuurtouw. Vanuit onze jarenlange expertise en samenwerkingen, commercialiseren we touw specifiek ontwikkeld voor de serreteelt van o.a. tomaten, aubergines, komkommers en paprika’s. De productie gebeurt in onze touwfabriek in België. Deze korte logistieke keten is een bijkomende troef voor een duurzame teelt. Het Hortiray assortiment bestaat uit een reeks touwen met verschillende breekkrachten afgestemd op de diverse teelten en verschillende kleuren om de processen in de serres te ondersteunen.

h+h Cologne | 22.-24.03.2024

Wakker je creatieve geest aan en bezoek hét internationale inspiratieplatform voor hobbyproducten en textielhandwerk. Ontdek onze producten in hal 11.1, stand F052. Misschien is Ledent Macramé de levendige collectie macramétouwen die nog ontbreekt in je assortiment? Wij leveren kleurrijke garens in een uitzonderlijke kwaliteit en touwen op maat voor macraméprojecten, patchwork, hoogwaardige verpakkingen en diverse hobby's. Onze standaardcollectie omvat meer dan 30 kleuren, variërend van 1 mm tot 10 mm dikte. Enkele opties hebben een metallic tintje, zijn single of double twisted, of tonen de veelkleurige "baker's twine". De kern van onze productiefilosofie is een streven naar duurzaamheid. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit gerecycleerde garens, duurzame verpakkingen en een emissievrije Europese inhouse productie. Onze producten zijn al verkrijgbaar via retailers in de Benelux en Europese etailers. We staan open voor nieuwe partnerschappen met doorverkopers die onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit delen en nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijk Ledent Macramé-gesprek op onze beursstand!

Posted by: corbeo