Nieuw macramétouw in assortiment

01 Jul 2020

Ons standaard retail aanbod in 24 kleuren en 3 verschillende diameters krijgt er een aantal ‘grote broers’ bij in 3 en 4 mm. Gedurende jaren wordt het dikkere katoen touw al geproduceerd in grote hoeveelheden en aangekocht door tal van grote macraméklanten. Dit touw werd nu aangepast aan de noden van de hobby knutselaar en wordt aangeboden in een 100% gerecycleerde verpakking.

Macramé- en knutseltouw

De fijne katoentouwen hebben uiteenlopende toepassingen in decoratie, knutselwerkjes, als bind- of paktouw of als cadeaulint. Als je het touw meer in de aandacht wil, zijn de dikkere diameters een oplossing. De gedraaide dikkere katoentouwen zijn verder vooral onmisbaar in macramétoepassingen. Het is een zacht en leuk touw om mee aan de slag te gaan. Met een beetje geduld en creativiteit, een schaar, een basiskennis knopen en eventueel enkele afwerkingsopties zoals parels, bekom je al snel iets om trots op te zijn. Zo maak je binnenkort misschien zelf een armband, een plantenhanger, een wandtapijt, een dromenvanger of ontwikkel je je eigen idee. Overspoel je trots de sociale media met al je knutseltalent? Aarzel dan niet om ons te laten meegenieten van je creativiteit door onze bedrijfspagina te taggen.

Gerecycleerd katoen

We produceren onze macramétouwen van ecologisch katoengaren, gemaakt van geregenereerde katoenvezels. Het kleurenpallet wordt gerealiseerd door verschillende tinten te mengen, zonder toevoeging van verfstoffen. Hierdoor bekomen we de meest duurzame katoentouwen. Als gevolg van dit recyclage- en productieproces zijn wel sporen van polyester en kleurafwijkingen mogelijk in het touw.

Made in Belgium

Ons product werd volledig ontwikkeld en geproduceerd in België. Ons gespecialiseerd machinepark stelt ons in staat touwproducten te produceren en af te werken tot verkoopbare eenheden. Onze focus op duurzaamheid speelde een grote rol in de productontwikkeling en go-to-market. We zoeken voortdurend naar verpakkingsvormen die de afvalberg minimaliseren. Katoen is een natuurlijke grondstof, reden te meer om in dit ecologisch verhaal verder te gaan.

Benieuwd naar meer? Geprikkeld om te starten met macramé? Bekijk onze catalogus of contacteer ons voor bijkomende inlichtingen.

Posted by: corbeo