Nieuwe catalogus lading zekeren en bijhorende concepten

21 May 2024

Ontdek als eerste onze vernieuwde catalogus lading zekeren en blader door het assortiment hijsbanden, sjorbanden, elastieken en netten.

Ontdek hier onze catalogus

Onze catalogus is ontworpen om eenvoudig te navigeren, met duidelijke categorieën en uitgebreide productbeschrijvingen en technische kenmerken. Het is een bron van informatie. 

Daarnaast stellen we ook graag onze vernieuwde concepten voor. We presenteren de bevestigingsmiddelen in aantrekkelijke concepten, ondersteund door informatief POS-materiaal. Voor ladingzekeren hebben we bijvoorbeeld verschillende varianten in een 1 meter of 2 meter presentatie met onmisbare producten in elke doe-het-zelfzaak of professionele vakhandel.

De concepten presenteren alle mogelijke producten voor het vastzetten van ladingen, hijsen en sjorren en dit zowel voor particulier als professioneel gebruik, nl. aanhangernetten, hijs- en sjorbanden, elastieken voor verschillende doeleinden, spanbanden en rondstroppen. De klant vindt zijn weg naar het rek aan de hand van een kopbord. Uniforme verpakkingen en informatiestroken duiden op de belangrijkste producteigenschappen. Afhankelijk van de beschikbare plaats in de winkel hebben wij de perfecte combinatie samengesteld met de best verkopende producten en een gegarandeerde samenstelling van het ultieme productassortiment.

Posted by: corbeo