Nieuwe mattencatalogus en -collectie

31 Aug 2023

Met deze tropische temperaturen blijven we verder dromen van zonnige vakanties, dobberende bootjes, zee, strand, een cocktail, een fris glas wijn of een lekker biertje, artisanale ijsjes en eindeloos genieten. We zouden bijna vergeten dat september gestart is en de herfst achter de hoek gluurt. Wij hebben ons hier intern alvast op voorbereid en hebben de afgelopen weken intensief ingezet op de selectie van onze mattencollectie voor het najaar.

De komende maanden zullen we iets vaker binnen vertoeven. September is dan ook het ideaal moment om te investeren in decoratie en gezelligheid. We hielden dit in het achterhoofd bij het samenstellen van onze najaarscollectie matten. In deze nieuwe collectie zitten verschillende nieuwe dessins in gekende kwaliteiten. Hieronder enkele sfeerbeelden.

Even vooruitdenken… blaadjes vallen van de bomen, het gras wordt vochtig, boswandelingen lonken, en vuile voetstappen betreden het huis? Niet met ons assortiment buitenmatten! Cocosmatten, borstelmatten, rubber schraapmatten, … voor elk wat wils!

De meeste referenties in het buitengamma hebben klassieke kleuren als zwart, grijs en cocos. Al hebben we voor onze schraapmatten nu ook twee trendkleuren eucalyptus en terracotta (SCRAPY 48/62EUCA en SCRAPY 48/62TERRA).

     

Ontdek hier onze nieuwe catalogus!

Wist-je-dat?

Als verdelers van het merk Ledent kunnen jullie toegang vragen tot de Corbeo B2B webshop. Bekijk via het portaal ons volledig assortiment met de actuele aankoopprijzen en voorraad, ontdek technische informatie, overloop de nieuwste collectie matjes en laat je inspireren. Je kan onmiddellijk een bestelling plaatsen, of het portaal gewoon gebruiken als informatiebron.

Vraag hier je login!

Posted by: corbeo