NIEUWSBRIEF: Creëer gezelligheid met macramé

12 Dec 2023

Brrr… wat wordt het koud en donker buiten. Dorpskernen en -straten worden omgetoverd in feeërieke lichtspektakels en overal is wel een gezellige kerstmarkt. Eenmaal thuis voor de televisie slaat de verveling toe. Tijd voor een leuke hobby! Breng de charme van de kerstsfeer binnen in je interieur en decoreer er op los! Met macramé mandjes, popjes, plaids en kussens, enz. maak je eigenhandig je interieur direct een heel pak knusser. Leuk tijdverdrijf én op het eerstvolgende familiefeest kan je trots uitpakken met je eigen creaties. 

Voeling met duurzame producten

Het werken met zachte garens gemaakt van duurzame grondstoffen en het voelen van de verschillende texturen geeft een meditatieve ervaring. Ervaar het verschil tussen dubbel en single twist, verlaag je stresslevel en kalmeer je geest. Bruis van energie tijdens de feestdagen en ontspan tussen de feestmaaltijden door.

Macraméinspiratie

Wist-je-dat?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor een steeds grotere groep consumenten. Ook met Corbeo zetten we sterk in op ecologie. Ons macramékatoen is een mooi voorbeeld van een circulair product. De garens die we gebruiken bestaan uit gerecycleerde en geregenereerde katoenvezels. Corbeo gebruikte dit jaar 26 ton gerecycleerd katoengaren. Door met deze gerecycleerde en geregenereerde katoenvezels te werken in plaats van met zuivere katoen, bespaarden we 208 miljoen liter water!

Posted by: corbeo