NIEUWSBRIEF: Creëer gezelligheid met macramé

12 Dec 2023

Brrr… wat wordt het koud en donker buiten. Dorpskernen en -straten worden omgetoverd in feeërieke lichtspektakels en overal is wel een gezellige kerstmarkt. Eenmaal thuis voor de televisie slaat de verveling toe. Tijd voor een leuke hobby! Breng de charme van de kerstsfeer binnen in je interieur en decoreer er op los! Met macramé mandjes, popjes, plaids en kussens, enz. maak je eigenhandig je interieur direct een heel pak knusser. Leuk tijdverdrijf én op het eerstvolgende familiefeest kan je trots uitpakken met je eigen creaties. 

Voeling met duurzame producten

Het werken met zachte garens gemaakt van duurzame grondstoffen en het voelen van de verschillende texturen geeft een meditatieve ervaring. Ervaar het verschil tussen dubbel en single twist, verlaag je stresslevel en kalmeer je geest. Bruis van energie tijdens de feestdagen en ontspan tussen de feestmaaltijden door.

Macraméinspiratie

Wist-je-dat?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor een steeds grotere groep consumenten. Ook met Corbeo zetten we sterk in op ecologie. Ons macramékatoen is een mooi voorbeeld van een circulair product. De garens die we gebruiken bestaan uit gerecycleerde en geregenereerde katoenvezels. Corbeo gebruikte dit jaar 26 ton gerecycleerd katoengaren. Door met deze gerecycleerde en geregenereerde katoenvezels te werken in plaats van met zuivere katoen, bespaarden we 208 miljoen liter water!

Over Corbeo

Corbeo is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging en toelevering van touw en koord voor de verkoop in retail en voor specifieke industriële toepassingen. Ons gamma aan macramé touwen produceren we in onze fabriek in België. Je kan dus zeker zijn van een productie volgens de Europese normen, waarden en kwaliteit.

Jaarlijks kerstverlof

Van 25 december tot en met 1 januari zijn we er even tussenuit om samen met onze familie en vrienden het nieuwe jaar tegemoet te gaan. Bedankt voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar! We staan met veel plezier terug voor u klaar vanaf dinsdag 2 januari. Prettige feestdagen en alvast een gelukkig 2024!

Posted by: corbeo