NIEUWSBRIEF: Haal het nazomergevoel in huis

02 Sep 2022

De nazomer of “indian summer” combineert de late zomerwarmte met adembenemende herfstkleuren. De blaadjes aan de bomen verkleuren binnenkort in de prachtigste tinten geel, rood en bruin. We gaan langzaam over naar een seizoen waarin we terug iets vaker binnen vertoeven. Onze leefruimtes verdienen dus opnieuw wat gezelligheid. Haal met onze nieuwe macramé-trendkleur mosterdgeel net dat unieke “indian summer”-gevoel in huis!

Kleur in de kijker!

Mosterdgeel is dé trendkleur van het moment. Het is een warme kleur die iets donkerder en bruiner oogt dan okergeel, met een extra toets van groen.

Beschikbaar in single en double twist in verschillende diameters en lengtes.
Voorbeeld op de foto is 3mm: onze referenties KC 3 ST-250MUST en KC 3-250 MUST.

Bestel snel via de webshop!

Inspiratiebeelden

Een herfstige sfeer met warme zomerherinneringen

       

Zorg voor een enorme dosis warmte en gezelligheid met mosterdgeel als accentkleur. Geniet van een herfstige sfeer en roep tegelijk warme zomerherinneringen op. 

Bedankt! 

Eucalyptus viel in de smaak en kon jullie massaal verleiden met zijn natuurlijke rust. De bestellingen liepen al vlot binnen. We willen je dan ook graag bedanken voor het enthousiasme waarmee deze nieuwe kleur onthaald werd! Toch nog geen bestelling geplaatst? We houden het kleur voor je in assortiment!

Wist-je-dat? 

Corbeo in Zele gesitueerd is? Zele heeft een eeuwenlange geschiedenis als textielcentrum. Tot het begin van de 20e eeuw waren vlasteelt en jute een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale inwoners.

Posted by: corbeo