NIEUWSBRIEF: Macramé-schommelend de zomer in

06 Jun 2024

De zomer is nog in aantocht, dus er is geen betere tijd om je creatieve vaardigheden te benutten en een prachtige swing stoel te maken voor je tuin of terras. Start nu creatief en geniet straks schommelend van de zomer. Bij ons vind je het perfecte macramé touw in verschillende diktes en lengtes om jouw project tot een succes te maken.

Waarom kiezen voor ons macramé touw? 

  • Kwaliteit: sterk en duurzaam touw, perfect voor het maken van een veilige en stabiele swing stoel.
  • Variëteit: beschikbaar in diverse diktes en lengtes, op maat van elk specifiek ontwerp.
  • Kleurenpracht: van neutrale tinten tot levendige kleuren, ons assortiment biedt voor ieder wat wils.

Kleuren in de kijker!

Wegens groot succes hebben we de populaire kleuren eucalyptus, zand en forest nu ook standaard in assortiment genomen in andere diktes. Eucalyptus, zand en forest zijn vanaf nu ook beschikbaar in 1mm en 2,2mm (onze referenties KC 0.5-50xx en KC DD-200xx, in EUC, ZA en FOR).

Deze kleuren zijn perfect voor elk creatief project, van fijnere details tot robuuste ontwerpen. Of je nu bezig bent met macramé, sieraden maken of ander creatief werk, deze nieuwe toevoegingen bieden je nog meer mogelijkheden om je werk te verfijnen en te perfectioneren. Eucalyptus, zand en forest geven een frisse en natuurlijke uitstraling aan je projecten.

Macraméinspiratie

We ontwikkelden een display die perfect aansluit bij ons verhaal en onze producten en kozen hiervoor natuurlijke materialen en een neutrale kleur waarin de katoen macramé touwen helemaal tot hun recht kunnen komen. Een aantrekkelijke winkelpresentatie kan het verschil maken tussen een voorbijganger en een klant. Displays brengen producten onder de aandacht, verrijken de winkelervaring en stimuleren de verkoop.

Wist-je-dat?

Het assortiment katoen touw in 3mm is uitgebreid met rollen in langere lengtes van 500M en 800M. Deze nieuwe opties zijn bijzonder geschikt voor de macramé swing chair, grote wandkleden en diverse grootschalige projecten van gordijnen tot decoratieve objecten.

 

Posted by: corbeo