NIEUWSBRIEF: Macramé summervibes

03 May 2022

Ga je bij de eerste voorjaarszon ook al dromen van een warme, ontspannende zomervakantie? Bij Corbeo beginnen de summervibes alvast te kriebelen en dat zie je ook aan onze uitgelichte macramékleuren! Ze doen denken aan zon en zee, en brengen je nu al helemaal in the mood. Onze nieuwe kleur ZAND dompelt je zelfs onder in een relaxe strandsfeer.

Zomerkleuren in de kijker!

Met macramékoord in zomertinten maak je creaties die zorgen voor een instant vakantiegevoel. Ontdek onze uitgelichte kleuren en ga er meteen mee aan de slag!

Touw 3 mm dikte, double of single twist                                   Fijn katoentouw
Nieuw kleur: zand                                                                         Setje met 6 zomerkleuren
Aangevuld met de zomerkleuren geel en lichtblauw

Bestel snel via de webshop !

Inspiratiebeelden

Voor een luilekker vakantiegevoel

       

Met ons macramékoord in zomerkleuren knoop je makkelijk het nuttige aan het aangename. Wat dacht je bijvoorbeeld van een felkleurige macramé strandtas? Of van een macramé hangmat waarmee je je tuin omtovert tot een vakantieoord?

Wist-je-dat? 

Wist je dat de grootste hangmat die ooit gemaakt werd maar liefst 129,29 meter lang was? Ze werd in 2002 met de hand geknoopt door een Nederlandse scoutsgroep en was zo gigantisch dat ze moest in de lucht gehesen worden met twee kranen.

Knoop jij de langste hangmat ter wereld uit macramékoord en versier je zo een plaatje in het Guinness Book of Records? Of hou je het bij een praktischer exemplaar in onze zomerkleuren?

Over Corbeo

Bij Corbeo krijgen we steeds vaker de vraag om macramékoord van 5 mm of zelfs 8 mm te produceren. Met onze huidige ringtwisters kunnen we maximaal een dikte van 4 à 5 mm bereiken. Daar komt nu verandering in! Dankzij onze nieuwe RTA-machine kunnen we voortaan twisten op diktes tot 10 mm. De RTA is dus een fantastische aanwinst om ons, en jouw, assortiment aan macramékoord te verbreden!

Posted by: corbeo