NIEUWSBRIEF: Macramé summervibes 🌞

13 Jun 2023

Met de warme zomerdagen is het tijd om je huis en tuin op te vrolijken met kleurrijke decoraties. En wat is er beter dan katoen macramé in alle felle kleuren om een levendige sfeer te creëren? 

Kleur in de kijker

Onze collectie katoen macramé bestaat uit een breed scala aan levendige kleuren. Van felroze tot stralend geel, in dubbele of enkele twist, er is voor elk wat wils. Of je nu een ervaren macramé-kunstenaar bent of nieuw bent in de wereld van het knopen en het vlechten, onze zomercollectie biedt oneindig veel mogelijkheden om je creativiteit te uiten. 

Macraméinspiratie

Wist-je-dat? 

We krijgen steeds vaker de vraag om macramétouw van 5 mm of zelfs 8 mm in dubbel of single twist te produceren. Goed nieuws, met onze RTA machine kunnen we diktes tot 10 mm produceren! 

Over Corbeo 

Corbeo heeft geïnvesteerd in een nieuwe banderolleermachine. Deze machine geeft ons de flexibiliteit om de wikkels rond onze touwen zelf te bedrukken tijdens het inpakproces. De machine zal ons onafhankelijkheid geven, kortere doorlooptijden en een stabiel eindresultaat. 

Van 21 juli tot en met 30 juli komt ons machinepark (en wijzelf ook natuurlijk 😄) even op adem. Bestel dus zeker op tijd om te zorgen dat je tijdens de vakantieperiode voldoende stock hebt! 

Posted by: corbeo