NIEUWSBRIEF: Macramétouw in snoepkleuren

16 Mar 2022

Felle snoepkleuren halen een kinderlijke vrolijkheid in ons naar boven. We lieten ons bij Corbeo inspireren door de typische candy stripes en maakten een speciaal candy aanbod met macramé in snoepkleuren. Het perfecte macramétouw om zoete, zotte en vrolijke creaties mee te maken!

Snoepkleurige macramékoorden in de kijker!

Deze maand staan de candy stripes in de kijker. Ze zijn verkrijgbaar in double twist macramé in 5 kleurencombo’s, macramétouw van 3 mm dikte. Daarnaast hebben we tijdelijk een candy box en een candy set in de aanbieding!

Bestel snel via de webshop want op = op!

Inspiratiebeelden

Kleurrijke macramé-inspiratie

Wist-je-dat? 

Heb je je al eens afgevraagd waar macramé vandaan komt? Het is niet enkel een hype van dit moment, maar kent een lange en rijke geschiedenis rond de wereld. De techniek werd in de 13e eeuw populair in het Midden-Oosten. Daarna verspreidde macramé zich doorheen Engeland, naar China en andere overzeese gebieden.

Tijdens de lange zeereizen gingen zelfs zeelieden breien om de tijd te verdrijven. Niet zo lang daarna kwam de massaproductie op gang, werden er boeken geschreven over macramé en kwam de populariteit ervan in een stroomversnelling terecht. Ons product heeft dus een bijzonder lange traditie!

Over Corbeo

Sinds kort hebben we er een gloednieuwe overwinder bij. Deze elektronische cross winder of x-winder is speciaal ontworpen voor dikkere diameters (5 tot 10 mm) en laat ons tegelijk toe om heel specifieke referenties als standaard te programmeren. Toptechnologie die meteen ook voor een vlotte service zorgt!

Posted by: corbeo