NIEUWSBRIEF: Nieuwe catalogus ketting en accessoires beschikbaar

13 Jun 2023

In de kijker: ontdek ons aanbod ketting en accessoires

Als aanvulling op het touwassortiment bieden we een volledig vernieuwde catalogus en nieuw concept aan met kettingen, staalkabels en touw- en kettingaccessoires. We presenteren deze verbindingsproducten in aantrekkelijke concepten, ondersteund door informatief POS-materiaal. Voor ketting en accessoires hebben we bijvoorbeeld een 1 meter of 2 meter presentatie met onmisbare producten in elke doe-het-zelfzaak of professionele vakhandel.  

De concepten bevatten alle mogelijke kettingen en staalkabels, aangevuld met accessoires om touwen, kettingen of staalkabels op te hangen, te blokkeren, te beschermen, samen te voegen of vast te zetten. Binnen het 1 meter concept hebben we twee varianten: één met ketting op bobijnen voor verkoop op afsnijding per meter en één met enkel voorverpakte kettingen op lengte. De klant vindt zijn weg naar het rek aan de hand van een kopbord. Uniforme verpakkingen en een productinformatiebord duiden op de belangrijkste producteigenschappen.

Onze B2B webshop

De automatische orderbevestiging! Meer en meer klanten vinden de weg naar onze B2B webshop. We blijven inzetten op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteitsverbeteringen om dit portaal steeds toegankelijker te maken. Zo lanceerden we onlangs de automatische orderbevestiging. Op het moment dat je als klant een bestelling plaatst, volgt er een tijdelijke orderbevestiging ter verificatie dat de bestelling goed ontvangen werd door ons. Eenmaal de bestelling definitief ingelezen wordt in ons systeem en nagekeken is door één van onze medewerkers, volgt een definitieve orderbevestiging met actuele prijs en leverdatum. Alle bijkomende tips om ons portaal nog gebruiksvriendelijker te maken zijn welkom!😉 We ontvangen feedback met open armen en kijken om ermee aan de slag te gaan. 

Wist-je-dat? 

Naar goede gewoonte voorzien we dit najaar een nieuwe mattencatalogus. We selecteren momenteel de laatste dessins en hopen u aangenaam te verrassen. Met een mix van neutrale tapijtjes en enkele gewaagde dessins die inspelen op de huidige mode- en designtrends willen we opnieuw een gevarieerde collectie aanbieden die aanzet tot kopen. De voorziene leverdatum is vanaf midden september. Hou ons portaal in de gaten en ontdek als eerste onze nieuwigheden!

Over Corbeo

Zomerverlof
Van 21 juli tot en met 30 juli komt ons machinepark (en wijzelf ook natuurlijk 😄) even op adem. Wij laden onze batterijen op en bereiden ons voor om vol enthousiasme en positieve energie samen het najaar in te vliegen. We wensen jullie allemaal een zonnige, leuke en deugddoende zomerperiode!

Posted by: corbeo