NIEUWSBRIEF: Ontdek de voordelen van onze B2B webshop

05 Apr 2022

Onze B2B webshop in de kijker!

De verdelers van ons merk Ledent kunnen sinds enkele weken toegang vragen tot de Corbeo B2B webshop. Bekijk via het portaal ons volledig assortiment met de actuele aankoopprijzen, selecteer het gewenste touw, overloop de nieuwste collectie matjes en laat je inspireren. Je kan onmiddellijk een bestelling plaatsen, of het portaal gewoon gebruiken als informatiebron. De B2B webshop is toegankelijk via onze website.

Wist-je-dat? 

Het portaal biedt niet enkel de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen, maar is ook een bron van informatie.

Via de 3 streepjes naast de foto van een product ga je naar de detailpagina van het artikel.

Op de detailpagina wordt een overzicht gegeven van het artikel, met barcode en jouw aankoopprijs.
Op deze pagina vind je ook de besteleenheid en onze beschikbare voorraad. Voor de touwen wordt hier onderaan de breekkracht getoond. Tip, de breekkracht is niet gelijk aan de veilige werklast. Daarvoor dient een veiligheidsfactor gerespecteerd te worden. 

Geleidelijk aan zullen meer functionaliteiten, foto’s, omschrijvingen en informatie aan het portaal toegevoegd worden.

Producten in de kijker

Maartse buien, aprilse grillen, sneeuw, maar ook de eerste zonnestralen. Het contrast is groot in deze periode. Sommige onder ons hebben nog de schade van de gepasseerde stormen te verteren, andere smachten naar een zomer vol ongeremd plezier. De eerste zonnestralen doen deugd voor ieder van ons en velen starten in de tuin. Is je tuinassortiment aangevuld? Ligt er voldoende sisal en vlas op voorraad? Hebben de waslijnen, bindbuis, binddraad en co een prominente plaats gekregen? Liggen de aanhangernetjes klaar zodat we veilig met ons snoeiafval op het containerpark raken? Vergeet ook zeker niet de onaangename verrassingen die april nog in petto kan hebben. Misschien toch nog even de voorraad lading zekering nakijken zodat we onze tuinmeubels nog even kunnen vast binden en de barbecue extra goed kunnen beschermen. 

Over Corbeo

Corbeo is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging en toelevering van touw en koord voor de verkoop in retail en voor specifieke industriële toepassingen. Wij zetten in op een lokale Belgische productie met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en prijs. Ons assortiment omvat diverse touwsoorten, aangevuld met lading zekeren, ketting, staalkabel en accessoires, rolluik-hulpmiddelen en matjes.

Posted by: corbeo