NIEUWSBRIEF: Pimp je festival look

20 Jun 2022

Vanaf eind juni is het zover. Dan zijn we vertrokken voor een lange en hopelijk warme zomer. En daar hoort eindelijk weer een eindeloze reeks festivals met bijhorende bandjes bij! Wat is er leuker dan die kleurrijke festivalbandjes een zomer lang als herinnering rond je pols te verzamelen? Met macramétouw nu al je festivallook creëren, natuurlijk!

Macramékleuren in de kijker!

Met ons 24-kleurig festivalassortiment uit katoen macramétouw zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Speel met de verschillende kleuren macramétouw om unieke vormen en patronen te creëren. Heb je het meer voor onze nieuwe trendkleur “Eucalyptus”? Hiermee wordt je macramébandje meteen een zomers polsaccessoire.

                               

Normaal katoentouw                                                              Katoen touw 3 mm dikte
Beschikbaar in 24 kleuren                                                      Double of single twist
                                                                                                    Nieuw kleur: Eucalyptus

Bestel snel via de webshop!

Inspiratiebeelden

Onze nieuwe groentint “Eucalyptus” is een heel dankbare macramékleur waarmee je een natuurlijke rust schept in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan deze verrassende macramé onderleggers.

       

Wist-je-dat? 

Wist je dat we vorig jaar nét geen 350.000 tubes gemaakt uit gerecycleerd karton hebben gebruikt om ons katoen op onze verschillende machines op te wikkelen? Een absoluut record! Help jij ons dit jaar de kaap van 400.000 te ronden? 😉

Over Corbeo

Van 21 juli tot en met 31 juli komt ons machinepark (en wijzelf ook natuurlijk 😄) even op adem. Bestel dus zeker op tijd om te zorgen dat je tijdens de vakantieperiode voldoende stock hebt!

Posted by: corbeo