NIEUWSBRIEF: Samen het najaar tegemoet

15 Jul 2022

Onze B2B webshop in de kijker!

Enkele maanden geleden lanceerden we onze B2B webshop. Het stemt ons gelukkig te zien dat er al heel wat klanten de weg gevonden hebben naar dit portaal. Jullie gebruiken het op heel wat diverse manieren. Sommigen gaan er gewoon op zoek naar informatie, anderen plaatsen er onmiddellijk hun bestelling. 

Je kan in ons portaal eenvoudig filteren op een artikelgroep en binnen deze groep alle producten ontdekken. Bij elk product vind je bvb. een foto, de barcode en jouw aankoopprijs. Ook de besteleenheden en beschikbare voorraden staan aangegeven. Zo is het plaatsen van een correcte bestelling snel gebeurd. Heb je buiten onze kantooruren een specifieke vraag van een eindklant en kan je ons niet direct bereiken? Gebruik ons portaal als informatiebron en vind het juiste product. Zo kan je de klant onmiddellijk verder helpen met de juiste offerte en de beschikbaarheid. We staan uiteraard ook steeds persoonlijk beschikbaar om je bij te staan met raad en daad. Nog geen login, maar toch geïnteresseerd? Contacteer ons snel! 

Wist-je-dat? 

Naar goede gewoonte voorzien we dit najaar een nieuwe mattencatalogus. We selecteren momenteel de laatste dessins en hopen u aangenaam te verrassen. Met een mix van neutrale tapijtjes en enkele gewaagde dessins die inspelen op de huidige mode- en designtrends willen we opnieuw een gevarieerde collectie aanbieden die aanzet tot kopen. Ook in de outdoor matten hebben we enkele unieke nieuwigheden in petto! De voorziene leverdatum is vanaf midden september. Hou ons portaal in de gaten en ontdek als eerste onze nieuwigheden!

Producten in de kijker

Een elastiek kan veelvuldig ingezet worden in zowel professionele als privétoepassingen, bvb. transport en hobby om bagage vast te leggen, netten of dekzeilen te bevestigen, relaxzetels te herstellen, …. De elastieken zijn van professionele kwaliteit, weerbestendig, waterafstotend en slijtvast. Onze elastieken bestaan uit A-grade latex waardoor de elastiek talloze malen herbruikbaar is en na gebruik steeds terug keert naar zijn oorspronkelijke afmetingen. In ons assortiment zitten elastiek zonder haken – voorverpakt en op bobijn –, snelbinders en elastieken met specifieke toepassingen – bvb. elastiek met bol of fietselastiek. Wij vinden veiligheid heel belangrijk en staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze elastieken. Om dit te garanderen beschikken we over TÜV-certificaten voor ons assortiment lading zekeren. 

Over Corbeo

Corbeo is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging en toelevering van touw en koord voor de verkoop in retail en voor specifieke industriële toepassingen. Wij zetten in op een lokale Belgische productie met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en prijs. Ons assortiment omvat diverse touwsoorten, aangevuld met lading zekeren, ketting, staalkabel en accessoires, rolluik-hulpmiddelen en matjes.

Zomerverlof
Van 21 juli tot en met 31 juli komt ons machinepark (en wijzelf ook natuurlijk 😄) even op adem. Wij laden onze batterijen op en bereiden ons voor om vol enthousiasme en positieve energie samen het najaar in te vliegen. We wensen jullie allemaal een zonnige, leuke en deugddoende zomerperiode!

Posted by: corbeo