NIEUWSBRIEF: Scan snel uw bestelling en geniet van een gezellige herfst

02 Nov 2022

Onze B2B webshop exclusief voor verdelers en retailers!

De bestellingen via onze B2B webshop komen vlot binnen. Tijd dus om het gebruiksgemak met een nieuwe tip toe te lichten. De B2B webshop is beschikbaar via een website en via een mobiele app. De mobiele app maakt het o.a. mogelijk om met de smartphone voor onze winkelopstelling te gaan staan en ter plaatse in de winkel de bestelling te scannen. Vermits alle barcodes ook in onze catalogus staan, kan onderstaande handleiding ook toegepast worden om op basis van de catalogus snel een bestelling te plaatsen. Hieronder visueel toegelicht op welke verschillende manieren een artikel aan een bestelling kan toegevoegd worden.

  • Download de Pepperi app via de playstore of Apple store en log in. Start met de bestelling via de knop “sales order”.
  • Om producten toe te voegen aan een bestelling zijn er 2 opties: scannen of zoeken.

    Optie 1: via "scannen" de barcode scannen met de smartphone.

    Optie 2: via "zoeken" de artikelreferentie
    of barcode intypen.

           

Nog geen login, maar toch geïnteresseerd? Contacteer ons snel! 

Wist-je-dat? 

In onze bedrijfsstrategie staan lokale productie en duurzaamheid centraal. Vanuit deze basiswaarden proberen we steeds naar verbeteringen te zoeken. Hierbij willen we bvb. voor de touw- en kettingaccessoires afstappen van de verpakking in blisters, en startten we intern de overschakeling naar een verpakking in zakjes. De 100% recycleerbare zakjes hebben maar één verpakkingscomponent en geven uw winkel een duurzamere uitstraling. Ze nemen ook minder plaats in waardoor er meer zakjes passen op een haak. De productinformatie op de voor- en achterzijde ondersteunt de verkoop. Voor de verpakking in zakjes hebben we een nieuwe machine in gebruik genomen en zo ook onze lokale productie een bijkomende boost gegeven.


Producten in de kijker

De natuur laat zijn adembenemende herfstkleuren zien. Hier en daar waaien blaadjes in het rond en de druilerigere herfstdagen komen ook al piepen. Om het in huis proper te houden, namen we 2 nieuwe buitenmatten op in ons assortiment, nl. een kokosmat (ref. TARGET 45/75TEK1) en een borstelmat (ref. GRANDBRUSH 50/80ANT).

We gaan langzaam over naar een seizoen waarin we terug iets vaker binnen vertoeven, en dus verdienen de leefruimtes wat gezelligheid. We hielden dit in het achterhoofd bij het samenstellen van onze najaarscollectie matten. In de nieuwe collectie zitten verschillende nieuwe dessins in gekende kwaliteiten. Neem bvb. eens een kijkje in de keukenlopers (KITCHEN), de kleine matjes uit de display (MAT 40/60) en de MOMAT-referenties. We hebben ook een volledig nieuw product opgenomen, nl. een neutrale loper in afmetingen 67x150cm (UNIVERSAL 67/150).

Blader hier in onze nieuwe mattencatalogus.

Over Corbeo

Kerstverlof en inventaris
Het is nog vroeg, maar de volgende nieuwsbrief volgt pas in 2023 dus vestigen we graag al de aandacht op onze eindejaarsplanning. Wij gaan er even tussenuit om te genieten van de eindejaarsperiode met vrienden en familie en zijn gesloten van 24 december tot en met 1 januari. Bestellingen voor 19 december worden nog verwerkt en geleverd voor het kerstverlof. Ons magazijn blijft wegens inventaris gesloten van 2 tot en met 5 januari.

Posted by: corbeo