NIEUWSBRIEF: Slow living macramé hobby

14 Sep 2023

De bruisende periode van festivals en zomerbars is officieel achter de rug. De tropische temperaturen van de afgelopen dagen lieten ons nog even verder dromen en eindeloos genieten. We zouden bijna vergeten dat september gestart is en de herfst achter de hoek gluurt. Het is tijd om onszelf te verwennen met rust en terug onze innerlijke balans in evenwicht te brengen. De herfst is hier een ideaal seizoen voor, en geeft ons de gelegenheid om te vertragen. 

Natuurkleuren in de kijker

Even vooruitdenken… blaadjes vallen van de bomen, boswandelingen lonken. Om te ontsnappen uit onze hectische realiteit en te breken met de dagelijkse routine, is ‘slow living’ een mooi initiatief. Voor sommige start dit met een boswandeling, voor anderen ontluikt er een nieuwe hobby. Het simpele en pure van touw en het tikken van naalden tegen elkaar op een dekentje voor de haard, met een lekkere tas warme thee, koffie of chocolademelk… mentale rust gegarandeerd, en je maakt er ook nog iets leuk en tastbaars mee! Trek deze rust door en gebruik ons katoen in zachte aarde tinten zoals naturel écru, zand en lichtbruin. 

Macraméinspiratie

Wist-je-dat? 

Duurzaamheid is een basiswaarde bij Corbeo en komt naar voor in al onze bedrijfsaspecten. We blijven ook inzetten om dit steeds verder te implementeren. Zo zijn we sinds deze zomer volledig energieneutraal. Bij de bouw in 2019 van ons magazijn en onze productieruimte bedekten we het dak al langs zuidelijke richting met zonnepanelen. Deze zomer werden 385 extra panelen geïnstalleerd, in oost/west-richting. Nu halen we de zon binnen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, is ons dak helemaal bedekt met zonnepanelen en draaien we op onze eigen zonne-energie. 

Posted by: corbeo