Onze inzet voor het milieu vertaalt in dagelijkse acties

05 Jun 2024

Wereldmilieudag, een officiële herinnering aan het belang van milieubescherming en onze rol als bedrijf en individu. Onze dagelijkse initiatieven:

  1. Duurzame productieprocessen: We blijven innoveren om onze productieprocessen milieuvriendelijker te maken met een focus op lokale productie. Dit betekent minder afval, lagere uitstoot, bewuste keuzes en een efficiënter gebruik van grondstoffen.
  2. Groene energie: Zonnepanelen helpen ons om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
  3. Afval of grondstof? intern hanteren we een streng afvalbeheer door recycling te verbeteren en afval te verminderen. Extern kiezen we waar mogelijk voor circulaire producten. Zo bestaat bvb. ons macramé katoen uit geregenereerd katoen en bieden wij polypropyleen touw aan gemaakt uit granulaat van gerecycleerd propyleen.
  4. Samenwerking met groene partners: We werken samen met leveranciers en partners die onze waarden delen.

 💡Kleine stappen kunnen grote impact hebben. Denk aan het verminderen van plasticgebruik, energie besparen of bomen planten. Bij Corbeo geloven we dat een duurzame toekomst begint met de keuzes die we vandaag maken. Laten we samen streven naar een gezondere planeet voor de generaties die komen – elke dag opnieuw.

 

Posted by: corbeo