Snuro, een internationaal merk voor touw en accessoires

15 Dec 2020

Corbeo is met zijn merk Ledent erkend als dé specialist in het touw-koord-ketting assortiment voor retail in de Benelux. Met de lancering van Snuro wordt de volledige Europese markt aangeboord voor deze retail niche.

Snuro, een gedeponeerd handelsmerk, betekent ‘koord’ in de universele taal Esperanto. Met dit merk zullen we als Corbeo een assortiment koord en accessoires samenstellen voor verkoop in de retail. Daarbij is er speciaal oog voor duurzaamheid en hoog roterende artikelen. Dankzij een verpakking in 7 talen, kan er efficiënt naar meerdere landen uitgevoerd worden. Duurzaamheid is daarbij de onderscheidende factor in ons aanbod.

Duurzaamheid is terug te vinden in meerdere aspecten van het aanbod. Zo is het grootste deel van het Snuro assortiment lokaal geproduceerd. Er is speciale aandacht voor de verpakking, zodat die wel zijn beschermende en informerende functie inneemt, maar tegelijk het milieu zo minimaal mogelijk belast. In ons assortiment zit een bovengemiddeld aantal natuurlijke touwsoorten, aangevuld met de noodzakelijke kunststof touwen en accessoires.

Het merk richt zich enerzijds op groothandels die touw-koord-ketting als aanvulling zoeken op hun bestaande brede assortiment, en anderzijds op landelijke retailketens buiten de Benelux.

Posted by: corbeo