Update je mattenassortiment met onze voorjaarscollectie!

27 Feb 2024

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om een frisse wind door het huis te laten waaien! En wat is een betere manier om het interieur nieuw leven in te blazen dan met onze sprankelende nieuwe voorjaarscollectie matten? Bekijk deze nieuwsbrief om een voorproefje te krijgen van wat we te bieden hebben en laat je inspireren om je collectie aan te vullen. Er is jammer genoeg meer, ook de maartse buien en aprilse grillen liggen op de loer! Lees hieronder verder en ontdek hoe je mattencollectie antwoord kan bieden aan de voorjaarsvreugde én de maartse buien en aprilse grillen

Aan sfeer en gezelligheid geen gebrek. Of je nu op zoek bent naar een vleugje kleur, een subtiele textuur of een statement, wij hebben voor elk wat wils. Van zachte pasteltinten tot gedurfde patronen, onze collectie is zorgvuldig samengesteld om elk huis te laten stralen! En voor de avonturiers onder ons die eerder op zoek zijn naar een vuilschraper en een droogloopmat na die boswandeling, hebben we ook precies wat nodig is! Ons assortiment bevat niet alleen stijlvolle, maar ook praktische matten die zelfs de meest modderige schoenen aan kunnen.

We geven graag enkele tips om een alomvattende collectie samen te stellen:

  • droogloopmat bij uitstek blijft nog steeds de katoen mat, al moet de modernere variant Dryzone zeker niet onder doen. Deze matten absorberen het vocht en zorgen ervoor dat de schoenen worden “drooggelopen”. Dryzone is een dikkere pluizerige mat dan de katoen matten, en heeft een iets luxueuzere uitstraling.
  • Voor buiten raden we een schoonloopmat aan, of vuilvanger met extra schraapfunctie. Deze matten hebben een ruwere structuur en harde vezels, waardoor ze het vuil van de schoenen schrapen. De bijpassende referenties zijn te vinden in ons “outdoor performance”-gamma. We bieden een mix aan van stijlvolle neutrale matten – veelal zwart – maar we proberen hier ook wat variatie in te steken en enkele trendkleuren op te nemen in bvb. de Scrapy-referenties.
  • Nature at your doorstep” vertegenwoordigt onze cocosmatten. Cocosmatten hebben ook een heel goede schraapfunctie door de harde en stugge vezels. Bij een continue blootstelling aan weer en wind, bestaat wel een kans op schimmel en rotten. Cocos is namelijk een natuurproduct en kan daardoor minder goed tegen vocht. De vezels kunnen dan loskomen, of de mat kan vieze plekken krijgen. Cocos is daarom vooral geschikt onder een afdak of in een veranda. De welbekende bruine neutrale cocosmat heeft ook heel wat moderne design variaties.
  • Naast het functionele aspect van de matten, wil ieder ook gewoon een warm nest creëren en zijn huis een bepaalde eigenheid geven. Hiervoor hebben we binnen “Color & style” heel wat dessins die inspelen op elke behoefte. De man, de vrouw én zelfs het kind des huizes kan zijn eigen keuze maken! Verschillende afmetingen, kleuren, patronen, tekeningen, enz. weerspiegelen een breed spectrum aan smaken en stijlen. Rustige of eerder drukke dessins, neutrale of bedrukte matten. Eerder stoer mannelijk, vrouwelijk sensueel of liever kinds, alles is mogelijk!

Ontdek hier onze nieuwe catalogus

Posted by: corbeo