Vacature Internal sales

13 Sep 2021

Wie zijn we?

Corbeo is marktleider in de productie van touw, ketting, netten, matten,.. voor gekende internationale retailers in doe-het-zelf, tuin en hobby en voor industriële klanten. Onze klanten bevinden zich zowel in België als in tal van andere Europese landen. We zijn een dynamische, familiale KMO met een hart en met ambitie. We handelen volgens onze kernwaarden (respect, eerlijkheid, samenwerking en vakmanschap) om als flexibele en lokale producent met een focus op duurzaamheid de Europese referentie te blijven in ons vak.

Wat kom je bij ons doen?

Je zal een heel gevarieerde job hebben. Hier is een greep uit het takenpakket:

  • Je hebt nauw contact met onze klanten via mail of telefoon en helpt hen verder bij hun bestelling en andere vragen. Door een empathische houding ontzorg je de klant. Je spot opportuniteiten en onderneemt acties om de klantenrelatie te verstevigen. Interne communicatie met collega’s van sales, productie en marketing zijn hierbij essentieel.
  • Je verwerkt de bestellingen van A-Z: van het eerste klantencontact tot de levering én daarna.
  • Je verzorgt de orderverwerking met oog voor detail.
  • Je staat in nauw contact met het magazijn en stuurt mee de magazijnplanning aan.
  • Je maakt de externe transportplanning voor grote klanten en volgt deze ook op.
  • Je behandelt eventuele klachten en volgt deze op.
  • Je helpt mee om klanten het nodige materiaal te bezorgen voor hun verkoopondersteuning, van catalogi tot fotomateriaal voor hun webshops.

Je bent hands-on en combineert operationele taken met administratie (orderingave, verzendingen,..) om het hele bedrijfsproces te ondersteunen.

Wat verwachten we van jou?

Je kan onze klanten vlot helpen, zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Kennis van Duits is een bonus.

Je geniet van klantencontact en ook bij een klacht kan je je glimlach behouden.

Je bent efficiënt in het organiseren van verschillende zaken tegelijk en behoudt daarbij het overzicht. Je bent van nature nauwkeurig en verantwoordelijk, en je voelt eigenaarschap voor de resultaten van je werk. Je werk zal afwisselend bestaan uit administratie en het opvolgen van je opdrachten naar het magazijn, waarbij je regelmatig het magazijn induikt.

Je hebt een hoger of universitair diploma op zak, of equivalent door ervaring.

Wat kunnen wij jou bieden?

We bieden een afwisselende job, met een belangrijke verantwoordelijkheid en invloed op de werking van het volledige bedrijf. Je komt terecht in een vlakke structuur waar alle deuren open staan.

Je werkt in een nieuwbouw kantoor samen met 30 enthousiaste en competente collega's, waar er een toffe en losse werksfeer heerst. We hebben een vlot bereikbare werkplek in een filevrije omgeving. Bovendien werk je in een systeem met glijdende uren.

Het salarispakket is competitief, aangevuld met maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Je kan meegroeien met het bedrijf en je krijgt regelmatig gelegenheid tot opleidingen.

Posted by: corbeo