Vacature: Masterdata en Backoffice collega

27 Apr 2022

Word jij onze collega van de backoffice?

Waar kom je terecht?
Corbeo is marktleider in de productie van touw, ketting, netten, matten,... voor gekende internationale retailers in doe-het-zelf, tuin en hobby en voor industriële klanten. Onze klanten bevinden zich zowel in België als in tal van andere Europese landen. We zijn een dynamische, familiale KMO met een hart en met ambitie. We handelen volgens onze kernwaarden (respect, eerlijkheid, samenwerking en vakmanschap) om als flexibele en lokale producent met een focus op duurzaamheid de Europese referentie te blijven in ons vak.

Hoe ziet je dagtaak eruit?
Je zal een heel gevarieerde job hebben. Hier is een greep uit het takenpakket dat uit 2 grote delen zal bestaan:

 • Product en Master data beheer
  • Je helpt marketing met het up to date houden van allerlei product gegevens. Dit kan gaan van het nemen en verwerken van foto’s, tot omschrijvingen en specificaties aanvullen. Dit allemaal in ons SAP systeem.
  • Je helpt mee om klanten de nodige gegevens of materiaal te bezorgen voor hun verkoopondersteuning, van catalogi tot foto- en artikeldata voor hun webshops of infokaarten voor de winkelopstellingen.
  • Je werkt samen met marketing aan nieuwe winkelopstellingen, o.a. het opladen van de artikels in het juiste programma, maar ook door zelf mee te helpen bouwen aan test opstellingen voor klanten.
 • Backoffice: orderbeheer
  • Je verwerkt de klantorders in ons systeem.
  • Je staat in nauw contact met het magazijn door o.a. de orders vrij te geven die gepickt moeten worden. Nu en dan eens het magazijn induiken om de pickers aan te sturen, zal je hierbij helpen.
  • Je kan een klant die telefoneert op een klantvriendelijk manier verder helpen met hun vragen over bestellingen, stockvragen of andere vragen.
  • Je maakt de nodige afspraken met transporteurs voor het afhalen van grote zendingen.
  • Je behandelt eventuele klachten en volgt deze op.

Je bent hands-on en combineert graag operationele taken met product administratie.

Wat verwachten we van jou?
Je bent niet bang om de telefoon op te nemen om een klant te helpen. Als je hierbij een woordje Frans kan spreken, is dat een grote meerwaarde. Het ontvangen van een klantenklacht kan je glimlach doen behouden. Je bent efficiënt in het verwerken van administratie en behoudt daarbij het overzicht.

Ben je heel nauwkeurig en werk je gestructureerd, dan is product data beheer een job waarin je je zal uitleven. Een beetje ruimte inzicht bij het maken van opstellingen, zal je hierbij vooruit helpen.

Een diploma professionele of academische bachelor is een grote troef, maar kan vervangen worden door ervaring.

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden een afwisselende job, met een belangrijke verantwoordelijkheid en invloed op de werking van het volledige bedrijf.
Je komt terecht in een vlakke structuur waar alle deuren open staan en je door iedereen zal geholpen worden.
Je werkt in een nieuwbouw kantoor samen met 30 enthousiaste en competente collega's, waar er een toffe en losse werksfeer heerst.
We hebben een vlot bereikbare werkplek in een filevrije omgeving. Misschien woon je wel dichtbij en kan je gebruik maken van ons fietsleaseplan.
We werken allemaal in een systeem met glijdende uren.
Het salarispakket is competitief, aangevuld met maaltijdcheques en een groepsverzekering.
Je kan meegroeien met het bedrijf waarin open communicatie een deel is van het bedrijfsDNA.

Posted by: corbeo