Vacature verantwoordelijke onderhoud en atelier

26 Jun 2019

We zijn op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud en atelier;
of vrij vertaald een technieker, klusjesman en productiechef

Wat doe je bij ons?

Je onderhoudt en repareert onze (productie)machines (inpak, conditionering, textielmachines, rollend materieel). Bovendien ben je het aanspreekpunt voor alle werken die horen bij het onderhoud van het gebouw en magazijntoebehoren. Voor de technische werken bepaal je jouw benodigdheden en vraag je offertes aan voor wisselstukken. Je noteert de grotere werken in een machine-dagboek.

Je kan 4 operatoren motiveren om de dag- en week- productieplanning te volgen. Je drukt hun productieorders af en bent hun aanspreekpunt bij problemen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring in een technische job. Je bent veelzijdig in de verschillende technieken (pneumatiek, elektrisch, ..) en je bent leergierig naar de werking van machines.
Het is een troef indien je ook met onze draaibank eenvoudige stukken kan maken en kleine laswerken aankan.
Je bent nauwkeurig en ordelijk.
Je wil minstens werken aan een 80% regime.
Je hebt een rijbewijs B.

Wat kunnen we jou bieden?

Een competitief salarispakket.
Een aangename werkomgeving, zonder files en parkeerplaats voor de deur.
Glijdende uren met enthousiaste collega's en contact met iedereen van het bedrijf.
Er wordt aandacht besteed aan voldoende opleidingen.

Wie zijn we?

Ledent Touw is de Belgische marktleider in de productie en distributie van touwen, netten, kettingen en accessoires, ratels en matten voor de grote retailers, doe-het-zelf zaken en industriële klanten. Dankzij ons breed assortiment en kennis in verbindingstechnieken, rekenen heel wat klanten op ons aanbod. Door de groei van onze familiale onderneming, zullen we in november 2019 verhuizen naar een nieuwbouwmagazijn met kantoren in Zele, vlakbij de afrit van de E17.

Interesse? 

Neem contact op

Posted by: corbeo